Villa Licata invita Soenil Bahadoer**
Villa Licata invita Soenil Bahadoer**
Op dinsdag 15 oktober is chef Soenil Bahadoer van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant De Lindehof (Gault&Millau-score 18/20) te gast in Villa Licata om zijn culinaire kunsten te tonen. Deze avond belooft onvergetelijk te worden, waarbij het culinaire toptalent van chef Bahadoer wordt gecombineerd met het beste uit de wijnkelders van Licata Vini, gepresenteerd door Laurent Licata.
Als patron-cuisinier van De Lindehof in Nuenen heeft Soenil Bahadoer eigenhandig de Surinaams-Hindoestaanse keuken naar sterrenniveau getild; hij heeft inmiddels twee Michelinsterren achter zijn naam staan. Bahadoer is de eerste SVH Meesterkok van Surinaamse afkomst en ook de eerste Nederlander die zowel een Nederlandse als een Belgische Meestertitel heeft verworven.
Menu
Amuses
Pornstar Martini Bonbon
Maiskoek | Crème vadouvan | Popcorn vadouvan | Aardappel chutney
Bal Parmezaanse kaas | Chutney tomaat | Crème gezouten citroen
Mosselen groene curry | Espuma kokos masala | Koolrabi | Crispy chili olie
Ferrari Perlé Bianco Riserva 2015 - Ferrari
•
Balfegó tonijn | Miso | Bergamot
Fosso di Corsano 2022 - Terenzuola
•
Heilbot | Tomaat | Garnaal
Da-Di Bianco 2022 - Avignonesi
•
Langoustine | Kafir | Kurkuma
MunJebel Bianco Classico 2021 - Frank Cornelissen
•
Wagyu | Rendang | Tandoori
Brunello di Montalcino 2018 - Fuligni
Giusto di Notri 2020 - Tua Rita
•
Roos | Roze Peper | Framboos
Brachetto d’Acqui 2023 - Braida
Uw tafel reserveren
Dinsdag 15 oktober om 19u00
5-gangendiner met aperitief, waters, koffie & zorgvuldig geselecteerde wijnen door Laurent Licata
325 euro all-in
Contact
Geïnteresseerd in Villa Licata?
Neem contact op met onze Hospitality Manager, Jelle Notermans, als je vragen hebt.
Contacteer ons