Villa Licata invita Danny Vanderhoven

image

Villa Licata invita Danny Vanderhoven

Op zaterdag 24 februari was chef Danny Vanderhoven te gast in Villa Licata om zijn culinaire kunsten te demonstreren. Een legendarische avond waarbij culinair toptalent gekoppeld werd aan het beste uit de wijnkelders van Licata Vini.

 

Nadat hij de kneepjes van het vak leerde bij onder andere Alex Clevers en Luc Bellings opende Danny Vanderhoven in 2011 zijn eigen restaurant. Dat leverde hem al snel de Gault&Millau-titel van meest opvallende nieuwkomer en, na amper een jaar, zelfs een Michelinster op. Enkele jaren geleden moest de chef noodgedwongen de pollepel aan de haak hangen, maar de liefde voor koken was nooit ver weg. Vandaag de dag kookt Vanderhoven onder 'L'Atelier du Goût' op locatie voor private dinings en deelt hij graag zijn ervaring en kennis met (opkomende) horecaondernemingen.

 

Speciaal voor Villa Licata nam Vanderhoven de uitdaging aan om nog eens een écht vijfgangensterrendiner “Danny’s Style” op tafel te toveren, voor een select gezelschap van zo'n dertigtal gasten. Laurent Licata presenteerde die avond enkele verrassende Italiaanse wijnen uit de kelders van diezelfde villa… Succes gegarandeerd!

 

Bekijk hier de foto's van de avond. 

Chef Danny Vanderhoven
Danny 5
Danny 1
Danny 3
Danny 2
Danny 6

Contact

Geïnteresseerd in Villa Licata?

Neem contact op met onze Hospitality Manager, Jelle Notermans, als je vragen hebt.

Contacteer ons
Licata 3264 1