Villa Licata invita Alex Clevers
Villa Licata invita Alex Clevers
VOLZET - Op woensdag 27 maart is chef Alex Clevers van (Vivendum, Michelin 1* - Gault&Millau 16/20) te gast in Villa Licata om zijn culinaire kunsten te demonstreren. Een legendarische avond waarbij culinair toptalent gekoppeld wordt aan het beste uit de wijnkelders van Licata Vini.
Met zijn ouders als grote voorbeeld besloot Alex Clevers zijn opleiding automechaniek te laten voor wat het was en de keuken als creatieve uitlaatklep te gebruiken. Ondertussen baat hij al bijna twintig jaar hotel-restaurant Vivendum uit, samen met zijn vrouw Marianne. De ‘spontane keuken’ van Clevers werd in 2007 bekroond met een Michelinster en een 16/20 van Gault & Millau. Vertrekkend van de klassieke basis zoekt de topchef als een van de Mastercooks of Belgium constant naar vernieuwing zonder daarbij traditie noch streekkeuken te verloochenen. “Regionaal en geïnspireerd door de hele wereld. Maar ook puur en smaakvol”, klinkt het.
Vijfgangendiner met selectie topwijnen
Apero
___
St.-Jakobsvrucht | venkel | kombu | sesam | rammenas | soja | aroma’s
___
Langoustines | mango | kokos | kaffir limoen
___
Ossenstaart | sjalot | aardappel | kaantjes | wintertruffel
___
Anjou duif | peterseliewortel | witloof | calvados
___
Framboos | sakura | rozenwater
€ 225 p.p. (5-gangendiner met aperitief, waters, koffie/thee en uitgelezen topwijnen door Laurent Licata)
Contact
Geïnteresseerd in Villa Licata?
Neem contact op met onze Hospitality Manager, Jelle Notermans, als je vragen hebt.
Contacteer ons