Licata Vini presenta Castello di Fonterutoli
Licata Vini presenta Castello di Fonterutoli
Op donderdag 14 maart nodigt Licata Vini niemand minder dan Giovanni Mazzei uit om u kennis te laten maken met de wijnen van Castello di Fonterutoli. Chef Philippe Lowette van Bistro Philippe (Gault&Millau - 14/20) zal de avond tot een culinair hoogtepunt brengen.
Sangiovese en merlot vinden elkaar in Fonterutoli's moderne IGP’s ‘Siepi’ en ‘Badiola’. Maar de aandacht gaat uiteraard vooral naar dé autochtone druif sangiovese, met voorop de Chianti Classico ‘Fonterutoli’ en riserva 'Castello Fonterutoli'. Deze laatste is het vlaggenschip en kreeg in 2014 (vanaf de jaargang 2010) de nieuwe en hoogste onderscheiding "Gran Selezione".
Vijfgangendiner met uitgelezen topwijnen
Apero
Ferrari Maximum Brut 'Blanc des Blancs' - Ferrari
Zwezerik • Aardappel • Kapper
Fonterutoli 2021 - Chianti Classico Docg
Rendang van rund • Spitskool • Mango
Castello 2020 - Chianti Classico Gran Selezione Docg
Gekonfijte Bressekip • Komkommer • Soja
Concerto di Fonterutoli 2020 & 2021 in magnum
Kalf • Eringi • Sjalot
Siepi 2020 & 2021 in magnum
Siepi 2004 in jeroboam
Ananas • Brioche • Kokos
€ 195 p.p. (5-gangendiner met aperitief, topwijnen van Castello di Fonterutoli), water en koffie
Contact
Geïnteresseerd in Villa Licata?
Neem contact op met onze Hospitality Manager, Jelle Notermans, als je vragen hebt.
Contacteer ons