Licata Vini presenta Castello di Fonterutoli

Giovanni

Licata Vini presenta Castello di Fonterutoli

Op donderdag 14 maart nodigt Licata Vini niemand minder dan Giovanni Mazzei uit om u kennis te laten maken met de wijnen van Castello di Fonterutoli. Chef Philippe Lowette van Bistro Philippe (Gault&Millau - 14/20) zal de avond tot een culinair hoogtepunt brengen.

Sangiovese en merlot vinden elkaar in Fonterutoli's moderne IGP’s ‘Siepi’ en ‘Badiola’. Maar de aandacht gaat uiteraard vooral naar dé autochtone druif sangiovese, met voorop de Chianti Classico ‘Fonterutoli’ en riserva 'Castello Fonterutoli'. Deze laatste is het vlaggenschip en kreeg in 2014 (vanaf de jaargang 2010) de nieuwe en hoogste onderscheiding "Gran Selezione".

 

Vijfgangendiner met uitgelezen topwijnen

Apero

Ferrari Maximum Brut 'Blanc des Blancs' - Ferrari

 

Zwezerik • Aardappel • Kapper

Fonterutoli 2021 - Chianti Classico Docg

 

Rendang van rund • Spitskool • Mango

Castello 2020 - Chianti Classico Gran Selezione Docg

 

Gekonfijte Bressekip • Komkommer • Soja

Concerto di Fonterutoli 2020 & 2021 in magnum

 

Kalf • Eringi • Sjalot

Siepi 2020 & 2021 in magnum

Siepi 2004 in jeroboam

 

Ananas • Brioche • Kokos


 

€ 195 p.p. (5-gangendiner met aperitief, topwijnen van Castello di Fonterutoli), water en koffie 

 

Klik hier om u in te schrijven

Fonterutoli landschap

Contact

Geïnteresseerd in Villa Licata?

Neem contact op met onze Hospitality Manager, Jelle Notermans, als je vragen hebt.

Contacteer ons
Licata 3264 1