Menu
Stuzzichini
Amuses van de chef
Antipasti
Fiore di zucca al vapore, zucchine croccanti, menta
Gestoomde courgettebloem met krokante courgette en munt
Signature
Raviolone ripieno, burrata, gambero rosso di Mazara del Vallo
Gevulde raviolone met burrata en rode garnaal uit Mazara del Vallo
+
Bisque di gambero rosso leggera, olio extravergine di oliva, aneto
Lichte bisque van rode garnaal, extra vergine olijfolie, dille
Pasta
Tajarin fatto in casa 40 tuorli, ragù di maiale nero casertano alle erbe, provolone del Monaco
Huisgemaakte tajarin met 40 eidooiers, kruidenragù van Casertano zwart varken, Provolone del Monaco
Il Piatto
Vacapunk extravaganza selezione Racines, salsa all' Aglianico, verdure di stagione
“Vacapunk” extravaganza – Racines selectie van rundvlees, Aglianico-wijnsaus, seizoensgroenten
Formaggio
Il Blu di Bufala in due versioni: naturale alle nocciole del Piemonte e in gelato alle cipolle di Tropea
Buffelblauw in twee bereidingen: natuurlijk met hazelnoten uit Piemonte en als ijs met Tropea-uien