zesgangendiner
met selectie topwijnen
Amuses
Tonijn marine - Kreeft truffel dressing - Gevulde paddenstoel sardine - Paté chutney
Perlé Bianco Riserva 2015 – Ferrari
Tartaar Jacobsmossel | kaviaar Beluga
Etna Bianco 'Montalto' 2022 – Tenuta delle Terre Nere
Emulsie van vanille | langoustines
Soave Classico 'La Rocca' 2021 – Pieropan
Zeebaars vadouvan | spinazie gekonfijte knoflook
Verdicchio Castelli di Jesi 'Riserva' 2017 – Villa Bucci
Rivierkreeftjes gevuld | gele wijnsaus
Chardonnay 'Löwengang' 2020 – Aloïs Lageder
Anjou duif | ganzenlever meikool | trio van asperges | portsaus
Sassicaia 2008 – Tenuta San Guido
Sassicaia 2018 – Tenuta San Guido
Sabayon van Moscato D’Asti | rode vruchten
Brachetto d’Acqui 2023 – Braïda