Koen Somers (De Kristalijn*)
24 / 02 / 25

invita

Koen Somers (De Kristalijn * | 17/20)

Op maandag 24 februari opent Villa Licata haar deuren voor een exclusieve culinaire avond met chef Koen Somers van het gerenommeerde restaurant De Kristalijn* (Gault&Millau 17/20). Deze avond biedt een unieke kans om te genieten van het uitzonderlijke vakmanschap van een sterrenchef, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde topwijnen uit de kelders van Licata Vini.

inschrijven voor dit event

Chef Koen Somers staat bekend om zijn unieke stijl, waarin klassieke cuissons, generositeit en een elegante precisie centraal staan. Elk gerecht getuigt van zijn beheerste creativiteit en oog voor detail, waarbij smaak en presentatie op sublieme wijze samenkomen. Zijn keuken is een perfecte balans tussen traditie en moderne finesse, met gerechten die licht en verfijnd zijn, maar altijd een diepe indruk achterlaten.

Laat u tijdens deze bijzondere avond verrassen door de meesterlijke gerechten van Koen Somers, aangevuld met een selectie van exclusieve wijnen, zorgvuldig gekozen door Laurent Licata. Een culinaire belevenis die de zintuigen prikkelt en nog lang in uw herinnering zal blijven.

Menu

Amuses van de chef 
Perlé Bianco riserva 2016 Ferrari 

Krab | zeealgen | dashi | komkommer 
Kintari Vermentino di Gallura Superiore 2023 – Sa’Raja 

Zeebaars | witloof | aardpeer | bieslook 
Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Superiore 2023 – Villa Bucci 

Kalfswang | cevenne ui | paddenstoelen | parmazaan 
Isola dei Nuraghi Rosso Barrua 2020 – Agri Punica 

Duif | rode biet | nashipeer | pistache 
SommoClivo 2015 – Torre San Quirico 
Concerto 2020 – Castello di Fonterutoli

Chocolade | bergamot | crumble karamel | olijfolie 
Recioto della Valpolicella 2004 – Allegrini

37ce8b6f6988b5193a9bc761bf7ef3b7

Schrijf je in

5-gangendiner met aperitief, waters, koffie & een selectie wijnen door Laurent Licata

Maandag 24 februari 2025, ontvangst om 19u00
€ 265 p.p. all-in

Inschrijven