Chef Danny Vanderhoven
24 / 02 / 24 gearchiveerd event

invita

Danny Vanderhoven

Op zaterdag 24 februari was chef Danny Vanderhoven te gast in Villa Licata om zijn culinaire kunsten te demonstreren. Een legendarische avond waarbij culinair toptalent gekoppeld werd aan het beste uit de wijnkelders van Licata Vini.

Speciaal voor Villa Licata nam Vanderhoven de uitdaging aan om nog eens een écht vijfgangensterrendiner “Danny’s Style” op tafel te toveren, voor een select gezelschap van zo'n dertigtal gasten. Laurent Licata presenteerde die avond enkele verrassende Italiaanse wijnen uit de kelders van diezelfde villa… Succes gegarandeerd!

Nadat hij de kneepjes van het vak leerde bij onder andere Alex Clevers en Luc Bellings opende Danny Vanderhoven in 2011 zijn eigen restaurant. Dat leverde hem al snel de Gault&Millau-titel van meest opvallende nieuwkomer en, na amper een jaar, zelfs een Michelinster op. Enkele jaren geleden moest de chef noodgedwongen de pollepel aan de haak hangen, maar de liefde voor koken was nooit ver weg. 

Vandaag de dag kookt Vanderhoven onder 'L'Atelier du Goût' op locatie voor private dinings en deelt hij graag zijn ervaring en kennis met (opkomende) horecaondernemingen.

Chef Danny Vanderhoven
Danny 5
Danny 1
Danny 3
Danny 2
Danny 6
Chef Danny Vanderhoven
Danny 5
Danny 1
Danny 3
Danny 2
Danny 6
37ce8b6f6988b5193a9bc761bf7ef3b7

Contact

heeft u vragen?

Onze locatie getuigt van verfijnd design en biedt een ongeëvenaarde omgeving voor exclusieve en elegante bijeenkomsten.

Wat ons onderscheidt is onze niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid. Onberispelijke service, een zorgvuldig samengestelde selectie van topwijnen en een toewijding aan het realiseren van uw event dromen.