Giovanni
14 / 03 / 24 gearchiveerd event

presenta

Castello di Fonterutoli x Philippe Lowette (Restaurant Philippe | 14/20)

Op donderdag 14 maart nodigt Licata Vini niemand minder dan Giovanni Mazzei uit om u kennis te laten maken met de wijnen van Castello di Fonterutoli. Chef Philippe Lowette van Bistro Philippe (Gault&Millau - 14/20) zal de avond tot een culinair hoogtepunt brengen.

Sangiovese en merlot vinden elkaar in Fonterutoli's moderne IGP’s ‘Siepi’ en ‘Badiola’. Maar de aandacht gaat uiteraard vooral naar dé autochtone druif sangiovese, met voorop de Chianti Classico ‘Fonterutoli’ en riserva 'Castello Fonterutoli'. Deze laatste is het vlaggenschip en kreeg in 2014 (vanaf de jaargang 2010) de nieuwe en hoogste onderscheiding "Gran Selezione".

Vijfgangendiner

met uitgelezen topwijnen

Apero
Ferrari Maximum Brut 'Blanc des Blancs' - Ferrari

Zwezerik • Aardappel • Kapper
Fonterutoli 2021 - Chianti Classico Docg

Rendang van rund • Spitskool • Mango
Castello 2020 - Chianti Classico Gran Selezione Docg

Gekonfijte Bressekip • Komkommer • Soja
Concerto di Fonterutoli 2020 & 2021 in magnum

Kalf • Eringi • Sjalot
Siepi 2020 & 2021 in magnum
Siepi 2004 in jeroboam

Ananas • Brioche • Kokos

Giovanni
Fonterutoli landschap
Giovanni
Fonterutoli landschap
37ce8b6f6988b5193a9bc761bf7ef3b7

Contact

heeft u vragen?

Onze locatie getuigt van verfijnd design en biedt een ongeëvenaarde omgeving voor exclusieve en elegante bijeenkomsten.

Wat ons onderscheidt is onze niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid. Onberispelijke service, een zorgvuldig samengestelde selectie van topwijnen en een toewijding aan het realiseren van uw event dromen.